korak

fotografija

Verjameva, da se vam ob pregledovanju najinih fotografij in spletne strani utegne poroditi kakšno vprašanje ali pa komentar. Zato vas – obiskovalce najine spletne strani – povabiva, da nama pišete!

Nadvse bova vesela kakršnih koli vaših zapisov in obljubiva, da se bova potrudila in vam odpisala v najkrajšem možnem času! :)

Nekatera vprašanja, ki nama jih pogosto zastavljate, sva zbrala spodaj, da vam prihraniva nekaj časa pri sestavljanju sporočil.

pogosto naju vprašate:

ali za fotografiranje lahko izberem samo enega od vaju?

Če si ogledaš zavihek ponudba, lahko opaziš, da sva ponekod zapisala možnost '1 ali 2 fotografa'. V tem primeru se skupaj dogovorimo, kaj nam vsem najbolj ustreza, poleg tega pa pri tem upoštevava tudi število oseb (družinskih članov) in sam stil fotografije. Pri fotografiranju večurnih dogodkov (torej, predvsem porok) najraje fotografirava skupaj, ker se tako bolje dopolnjujeva in nastane nekoliko več fotografij iz večih zornih kotov.

če se odločim samo za enega fotografa, ali lahko izbiram med vama?

Seveda. Povsem razumeva, da se nekdo počuti bolj sproščenega ob fotografinji, spet drug pa ob fotografu. :)

ali mi lahko pošljeta neobdelane fotografije?

Ne, tega ne počneva. V svet pošljeva le končni izdelek. Meniva namreč, da fotografovo identiteto in stil predstavlja tudi način obdelave fotografij, zato popolnoma »surovih« fotografij ne pošiljava. Neobdelane fotografije torej niso stoodstotni odraz najinega dela in stila.
Če pa te zanima postopek obdelave fotografij in »prej in potem«, lahko pogledaš na naijn Instagram profil, kjer včasih deliva kakšen utrinek urejanja fotografij.

ali lahko, poleg fotografiranja najine poroke, posnameta še nekajminutni videoposnetek?

Snemanje in montaža videoposnetkov sta nama zelo pri srcu, zato se na tem področju trenutno aktivno uriva, a ju v ponudbi še nimava.

ali vse fotografije objavita na spletno stran?

Na spletni strani objavljava samo fotografije, z objavo katerih so se najine stranke predhodno strinjale. Pri vsaki izmed ponudb pa vam omogočiva dostop do vseh fotografij prek galerije, zaščitene z geslom.

kdaj po fotografiranju lahko pričakujem fotografije?

Fotografije s krajših fotografiranj urediva v največ enem tednu, z večjih oz. večurnih dogodkov, pa v največ dveh tednih. Tudi o tem se dogovorimo še pred fotografiranjem, da uskladimo pričakovanja. :)
Vsak korak je pomemben - za vedno ga zapiševa v spomin!
© korak fotografija 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram